Vrijblijvend kennismaken?

Calamiteitenonderzoek of juist een MTO?

Uw instelling is verplicht om calamiteiten te melden bij de Inspectie. De eisen zijn hoog en de tijd is beperkt. Walvis helpt daarom snel, discreet en professioneel. Of wilt u liever weten hoe het zit met de waardering van medewerkers? Een MTO van Walvis geeft een gedegen beeld.
MEER INFORMaTiE

Calamiteiten

Een calamiteit? Walvis onderzoekt de oorzaken en stelt voor u de rapportage op.

Meer informatie»

Waardering personeel

Zicht krijgen op de waardering en tevredenheid van de medewerkers?
Doe een MTO met Walvis.

Meer informatie»

Waardering cliŽnten

Zicht krijgen op de waardering en tevredenheid van uw cliŽnten?
Doe een CTO met Walvis.

Meer informatie»

Een calamiteit? Walvis helpt snel en discreet

Iedereen doet zijn best om goede en veilige zorg te bieden aan de vaak meest kwetsbare mensen van onze samenleving. Heel af en toe lukt dat niet en is er sprake van een ernstige calamiteit, waarbij een cliŽnt is overleden of ernstig letsel heeft opgelopen. Uw instelling is verplicht om hiervan melding te doen bij IGJ. Tevens verwacht de IGJ dat u een grondig onderzoek uitvoert naar de oorzaken van de calamiteit. Walvis wordt veelvuldig gevraagd om als onafhankelijk en deskundig instituut dit soort onderzoeken te begeleiden, te coŲrdineren of uit te voeren en om de rapportage voor IGJ op te stellen.

undefinedMEER INFORMATIE

VOLG OOK EEN VAN ONZE GEDRAGSTRAININGEN

Het invoeren van een kwaliteitsmanagement systeem of veiligheidsmanagement systeem is meer dan het implementeren van een aantal procedures  en protocollen. Om kwaliteit en veiligheid echt goed van de grond te laten komen, is vaak ook ander gedrag vereist van medewerkers en leidinggevenden. Hoe pak je dat aan?

MEER INFORMATIE