Walvis ConsultingGroep

Praktisch kwaliteitsmanagement en veiligheidsmanagement voor Zorg en Welzijn

Walvis ConsultingGroep B.V. is opgericht in 1992 door Carla Walvis (vandaar de naam 'Walvis') en adviseert en ondersteunt organisaties bij het implementeren van kwaliteit en veiligheid in de zorg en welzijn.

Dit doen we door middel van het begeleiden en adviseren bij kwaliteitsmanagement en veiligheidsmanagement en bij trajecten gericht op cultuur- en gedragsverandering. Daarnaast verzorgen we ondersteunende onderzoeken (zoals medewerkerstevredenheidsonderzoek en cliŽnttevredenheidsonderzoek) en opleidingen en trainingen, waaronder opleidingen voor auditoren en opleidingen met betrekking tot kwaliteit en veiligheid.

Walvis brochure

Onze visie

Kwaliteit en veiligheid lastig, vervelend, bureaucratisch? Dat hoeft toch helemaal niet! Wij hebben de ervaring dat kwaliteit en veiligheid ook vooral heel erg leuk kan zijn.

Hoe we dat bereiken?

  • door ons niet blind te staren op de normen, maar door uit te gaan van de wensen en vragen van cliŽnten, medewerkers en partners
  • door deze wensen en vragen te vertalen naar eenvoudige afspraken en documenten
  • door recht te doen aan het vakmanschap van de medewerkers
  • door het kwaliteitsdenken en kwaliteitsbewustzijn te stimuleren
  • door het systeem te laten auditten door auditoren die snappen waar het echt om draait:
    waarde creŽren voor cliŽnten, medewerkers en partners!

Download undefinedhier onze bureaubrochure als PDF-bestand, of klik op de afbeelding rechts om door de digitale brochure te bladeren.

Ons kernteam

Ons kernteam bestaat uit zelfstandig opererende en ondernemende adviseurs/ trainers met een bedrijfskundige en/of gedragskundige achtergrond. Passie, betrokkenheid, kennis en deskundigheid in sectoren is uitgangspunt bij de selectie van de adviseur in een opdracht.

Klantgerichtheid, resultaatgerichtheid, betrokkenheid en respect, zien wij als onze competenties en deze worden geborgd door zowel evaluaties met klanten als met collega’s. Volgens vele van onze klanten zijn wij deskundig, betrokken, flexibel, pragmatisch en plezierig om mee samen te werken.

Onze werkzaamheden worden geborgd door middel van een kwaliteitsmanagementsysteem welke voldoet aan de eisen van de NEN-EN-ISO 9001.

Walvis Certificatie

Walvis ConsultingGroep heeft ook een zusterorganisatie: Walvis Certificatie. Walvis Certificatie verzorgt certificatie audits voor instellingen in de profit en non profit.

Klik undefinedhier om naar de website te gaan van Walvis Certificatie.

Samenwerking met brancheorganisaties

Wij hechten er sterk aan samen te werken met branche-organisaties, kennisinstituten en collega's in de markt. Met deze partners werken we onder andere aan kennis- en productontwikkeling en de implementatie ervan in de praktijk.

Hieronder staan enkele brancheorganisaties waar we nauw mee samenwerken.

 

 

 

 

KvK-nummer: 76672751

 

 

 

Waarmee kunnen we u helpen?

Wilt u kosteloos van gedachten wisselen? Een offerte aanvragen? Bel of mail ons!

085 87 80 640

Ontvang ca. 8x per jaar onze Walvisgeluiden met praktische informatie en tips

Als bonus ontvangt u het e-book 'Praktisch Kwaliteismanagement', 60 pagina's boordevol tips en informatie over veiligheid, kwaliteit, audits en nog veel meer.

Op zoek naar praktische informatie en tips?

Klik HIER om u aan te melden voor de Walvisgeluiden!

En ontvang circa 8 keer per jaar tips en informatie om kwaliteit en veiligheid net iets gemakkelijker en leuker te maken!

Als bonus sturen wij u gratis het E-boekje: 'Praktisch Kwaliteitsmanagement',
met 60 pagina's boordevol tips en informatie over kwaliteit, veiligheid, audits en nog veel meer!

Waar kunnen we ķ bij helpen?

Wilt u kosteloos van gedachten wisselen over uw situatie en antwoorden krijgen op uw vragen of wilt u een offerte aanvragen?

Stuur een e-mail naar: info@walviscg.nl

 

Neem contact op