Training 'Externe audits voor professionele auditoren'

Doel:

Deze opleiding traint professionele auditoren van brancheorganisaties en kennis- en expertisecentra in het voorbereiden en uitvoeren van externe audits. Deze audits zijn veelal gericht op het vaststellen in welke mate een specifiek branchegericht toetsingskader wordt nageleefd of om vast te stellen of wordt voldaan aan specifieke eisen, zoals die bijvoorbeeld zijn opgesteld door Zorgkantoren.

Doelgroep:

De training is bedoeld voor auditoren van brancheorganisaties en kennis- en expertisecentra en is zowel geschikt voor beginnende auditoren als voor auditoren die al enige auditervaring hebben.

Programma en kosten:

  • De training bestaat uit 2 trainingsdagen en een kalibratiebijeenkomst die we gebruiken om het toetsingskader met de auditoren te 'ijken'.
  • Het programma en de kosten voor deze opleiding wordt in onderling overleg vastgesteld aan de hand van een op uw situatie toegespitst programma en offerte.

Offerte aanvragen?

Terug naar het overzicht met audittrainingen

Waarmee kunnen we u helpen?

Wilt u kosteloos van gedachten wisselen? Een offerte aanvragen? Bel of mail ons!

085 87 80 640

Ontvang ca. 8x per jaar onze Walvisgeluiden met praktische informatie en tips

Als bonus ontvangt u het e-book 'Praktisch Kwaliteismanagement', 60 pagina's boordevol tips en informatie over veiligheid, kwaliteit, audits en nog veel meer.

Wat anderen zeggen:

"Leuk en ontzettend veel geleerd. Wel zouden we nog wat dieper in kunnen gaan op de specifieke normen waar we op gaan toetsen"
-
VvAA

"Best lastig om de toetsingskaders goed te auditten, maar ik heb wel veel tips en handreikingen gekregen en kijk er naar uit om te beginnen"
-
Centrum voor Consultatie en Expertise (CCE)

"Goede training, de tijd vliegt voorbij"
- Health Care Auditing (HCA)