Training 'Risico gericht auditen'

Doel:

Deze opleiding leert een intern auditteam in een zorg-, overheids-, of welzijnsinstelling om een gezamenlijk auditaanpak te ontwikkelen die er op gericht is om de geÔnventariseerde risico's van het kwaliteitsmanagementsysteem en het risicomanagement te auditten.

Deze audit aanpak sluit goed aan bij de nieuwe principes van kwaliteitsmanagement, zoals opgenomen in ISO 9001:2015, HKZ:2016, en ISO voor Zorg en Welzijn. In al deze normen is risicomanagement op alle niveau's een belangrijke toevoeging ten opzichte van de oude normen en certificatieschema's.

Doelgroep:

De opleiding is zeer geschikt voor ervaren auditteams en auditoren die zich willen richten op het auditten van procesrisico's, veiligheid in het algemeen en cliŽntveiligheid in het bijzonder.

Programma en kosten:

  • De opleiding duurt 1 dag en een halve reflectiedag waarin we samen met het auditteam terugkijken naar de uitgevoerde audits en de verzamelde auditbevindingen.
  • Het programma en de kosten voor deze opleiding wordt in onderling overleg vastgesteld aan de hand van een op uw situatie toegespitst programma en offerte.

Offerte aanvragen?


Lees hier de ervaringen van andere auditteams:

  • "Auditen van risico's is best lastig, maar ik heb concrete handreikingen gekregen en daar kan ik wel wat mee" - GGD Kennemerland

 

Terug naar het overzicht met audittrainingen

Waarmee kunnen we u helpen?

Wilt u kosteloos van gedachten wisselen? Een offerte aanvragen? Bel of mail ons!

085 87 80 640

Ontvang ca. 8x per jaar onze Walvisgeluiden met praktische informatie en tips

Als bonus ontvangt u het e-book 'Praktisch Kwaliteismanagement', 60 pagina's boordevol tips en informatie over veiligheid, kwaliteit, audits en nog veel meer.

Wat anderen zeggen:

"Direct bruikbaar in de praktijk" - Zorggroep Sint Maarten

"Praktijk en theorie: goede balans. Leuk om naar elkaar te luisteren. Duidelijk genoeg om aan de slag te gaan" - Bureau Jeugdzorg Noord-Holland

"Enthousiasme van de trainer werkt aanstekelijk. Heb er zin in" - Kinderopvang De Eerste Stap

"Zeer leerzame en duidelijke training" - Bureau Jeugdzorg Haaglanden / Zuid-Holland