Training
'Waarderend auditten'

Doel:

Deze opleiding leert een intern auditteam in een Zorg- of Welzijnsinstelling om gezamenlijk een waarderende auditaanpak te ontwikkelen om zo het kwaliteitsmanagement systeem op een zinvolle en waarderende wijze te auditten.

Doelgroep:

De opleiding is zeer geschikt voor auditteams en auditoren die al enige auditervaring hebben en zich meer willen verdiepen en bekwamen in de principes en vaardigheden van het waarderend auditten. 

Programma en kosten:

  • De opleiding duurt 1 dag en een halve reflectiedag waarin we samen met het auditteam terugkijken naar de uitgevoerde waarderende audits en de verzamelde auditbevindingen.
  • Het programma en de kosten voor deze opleiding wordt in onderling overleg vastgesteld aan de hand van een op uw situatie toegespitst programma en offerte.

Offerte aanvragen?


Lees hier de ervaringen van andere auditteams:

"Dank voor de leerzame dag! Het was duidelijk en bruikbaar" - Juvent

"Goede balans tussen theorie en oefeningen, voldoende handvatten om in de praktijk mee verder te gaan" - Juvent

"Zeer boeiend, veel info en praktijkvoorbeelden. Zeker 1 keer per jaar herhalen" - de Raphaelstichting

"Enthousiaste trainer, helder en praktisch. Heb bruikbare zinnen gekregen om een auditgesprek te voeren" - Zorggroep Sirjon

 

Terug naar het overzicht met audittrainingen

Waarmee kunnen we u helpen?

Wilt u kosteloos van gedachten wisselen? Een offerte aanvragen? Bel of mail ons!

085 87 80 640

Ontvang ca. 8x per jaar onze Walvisgeluiden met praktische informatie en tips

Als bonus ontvangt u het e-book 'Praktisch Kwaliteismanagement', 60 pagina's boordevol tips en informatie over veiligheid, kwaliteit, audits en nog veel meer.

Wat anderen zeggen:

"De training heeft mooie verbeterpunten opgeleverd om de kwaliteit van de interne audit te verbeteren" - Juvent

"Helder en praktisch. Heb bruikbare zinnen en voorbeelden gekregen om een goed auditgesprek te voeren" - ZorgGroep Sirjon

"Erg leuk om te volgen. Geeft me behoorlijk wat tips voor een goede waarderende audit" - Ambulancediensten Noord-Nederland